Raide kolme

Runoilija aurora

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2015
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä lähdet
Mihin tahansa
Koska tahansa

Etkä edes tahdo nähdä
Mitä voisi olla

Jos

Jos kuitenkin sydämeen sattuu
Silloin kun juna saapuu

Olitko se sinä
Silti kuitenkin
Mietinkö sinua
Vielä kauankin

Mitä jos
Mietin

Nyt juna saapuu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on hyvä miettiä asioita, myöskin junassa matkalla <3 
 

Käyttäjän kaikki runot