Marmorimurskaa

Runoilija aurora

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2015
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
en minä osaa olla
sellaiselle mitään

jonka sielu
on tyyni aina
jonka mieli
on kesytetty varsa

sinussa on
marmorimurskaa
reunoillasi
sinistä mustaa

sinussa taitaa olla miestä
selvitä märkänä hiestä
tästä kivisestä tiestä

onhan siinä vaaransa
avata sellaiselle haaransa

testosteronia
oksitosiinia

mitä vaan voi tapahtua
saattaa vaikka rakastua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskaan ei tiedä mitä tulee vastaan, otetaan se ilolla ainoastaan <3
Ai että, ku oli sit niin hyvä runo! Aplodit👏🏻😅
Upea 🙂 !
 

Käyttäjän kaikki runot