Suruno

Runoilija aurora

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.9.2015
Viimeksi paikalla: 22.7.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sata hapankorppua
Olisi siellä perunoitakin

Teetä ilman sympatiaa

Neljä seinää
Neljä sataa

Puhtaita pyykkejä
Parisängyn toisella puolella
Siihen on hyvä käpertyä

Maatuisin jäljittä
Kesän kukkien mukana
Haihtuisin pois
Yön sumun mukana

Jos en jättäisi surujälkiä
Äidilleni
kyyneliä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, elämässä on paljon surua, mutta on myös iloa <3 
herkkää ja haurasta tunnelmaa

upea
Voi upeus, hiljentää 🙏
 

Käyttäjän kaikki runot