Pyyntö VI

Runoilija nainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja matkani varrelta.. vanhoja ja uusia.. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. -Kiitos niistä!
 

Tärisytä vakaata maatani,
horjuta sylissäsi,

mutta älä päästä irti,
ennenkuin tyyneytesi taas tarttuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva, kaunis runo

Nätti.

oi, kaunis ja voimakas luottamuksen tunnelma välittyy. Pidin.

Hienosti kuvattu, moniulotteinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot