Mekossa repeytynyt helma

Runoilija nainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja matkani varrelta.. vanhoja ja uusia.. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. -Kiitos niistä!
 

Kurkoitan lähemmäksi.
Ei, en yllä.

Yltyvä tuuli ei anna armoa,
hakkaa laine laituriin,
kastelee korvanlehdetkin.

Kurkoitan lähemmäksi.
Yö ei saavu, se vyöryy.

Mekossa repeytynyt helma,
poskessa väriä mustikasta,
polvessa sammaleesta.

Kurkoitan lähemmäksi.

Saari, vene ja minä,
kaikki luonnon armoilla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot