Pessimisti minäni

Runoilija nainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja matkani varrelta.. vanhoja ja uusia.. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. -Kiitos niistä!
 

Ei se tule.

Ja vaikka tulisikin,
ei se halaisi.

Ja vaikka halaisikin,
ei se hyväilisi.

Ja vaikka se hyväilisikin,
ei se suutelisi.

Ja vaikka suutelisikin,
ei se seksiin johtaisi.

Ja vaikka johtaisi,
ei se kauaa kestäisi.

Ja vaikka kestäisi,

en minä tule.

Selite: 
Siitä puhe mistä puute... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

niin,siis hyvää synttäriä! :D

uskallankahan mennä

ei se kuitenkaan odota minun tulevan
ja vaikka odottaisikin,
niin kaulimen kanssa..

ei se anna kuitenkaan
ja vaikka antaisikin
niin jotain taka-ajatuksia sillä kuitenkin..

ja vaikka ei olisikaan
niin siihen se kuitenkin jäisi roikkumaan

ja siitähän sitten pitäisi muka tykätäkkin?
että joka ilta saisi,ja olisi kotona siistiä
ja ruokaakin se varmasti tekisi

jäisi makkaransyönti vähemmälle
laihtuis ja tulis parempaan kuntoon
olutta se kuiten antais juoda,kun kestävyys parempi
pikkukännissä..

vois seki saada

ei,ei tämä nyt oikein kuulosta hyvältä tämä!

Hauska ympyrämäinen runo.

Paitsi jos elämä yllättää..

 

Käyttäjän kaikki runot