Yksinäinen

Runoilija nainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja matkani varrelta.. vanhoja ja uusia.. Kaikki kommentit ovat tervetulleita. -Kiitos niistä!
 

Kun rakastuin sinuun,
kerroin sen pelottavan minua,
pelkääväni sen tuomaa kipua.
Sinähän et sitä ymmärtänyt.
Etkä vieläkään,
kun jo alkaa sattua.

Yksin en ollut yksinäinen,
nyt en muuta olekaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas sanoma.. hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot