jonain päivänä

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

Voin nähdä kasvosi
tunnen kuinka sinun sydämesi särkyy
päivä päivältä
kun on tehtävä vaikea päätös

en osaa sanoa
miksi elämä menee näin

ymmärrän miltä tuntuu
minäkin olen menettänyt paljon
mutta jonain päivänä
jonain päivänä
haavat kuroutuu umpeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot