Muistoja

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

Polvistun
märkä maa kastaa housujen polvet
kylmä kulkee pitkin ihoa
sydämeni seudulle asti

mieto mullan tuoksu
ja punaiset kukkaset
kuolleet jo aikaisemmin

on tapahtunut paljon välillä silloin ja nyt

ei kyyneleitä tällä kertaa
ne olen kaikki käyttänyt loppuun
mutta ikävä on silti sinun

niin kauan kuin joku muistaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot