Mummi mä rakastan sua

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

Pelkään unohtaa
unohdan muistaa
muistan kuvani
kun olin vielä niin rikki

mutta ehkä sinä katsoin minuun
lähetit enkeleitä kulkemaan vierelläni

minä tahtoisin uskoa niin

mummi mulla on vieläkin ikävä
vaikka joinain päivinä
kipu ei tunnu niin terävästi

kyyneleet ovat taitaneet kulua loppuun

mutta sinä olet aina
täällä josssain
muistona sydämeni seudulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydänlämmin ja Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot