Muisto

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

ovi ei aukea,
onneksi,
lattian kylmä laatta
painaa poskea vasten

ilmassa veren kitkerä tuoksu

tuhansia ajatuksia,
pitävät meteliä pään sisällä
mutta keho on tunnoton
mieli mennyt jo

vasara, metalli vasten metallia
valo

sanoja puhelimessa
kyyneleet

äiti mä oon niin pahoillani
kaikesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot