Salaisuuksista

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

Aamulla meille soitettiin
tiesin jo ennen kuin avasit silmäsi
että tänään on se päivä

sinä et jaksanut
ehkä me emme jaksaneet
vaikka kukaan ei ollut oikeasti vielä valmis

sinäkin sanoit niin
viimeiset sanat
joita äiti yritti piilotella
ettei muhun sattuisi

kipu tuli silti
kun serkku vasta kolmevuotiaana kertoi salaisuuden
joka oli kielletty sanomasta ääneen
mummi lensi taivaaseen
se on enkeli nyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot