Kuolemattomia

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

Vaaleanpunaisella paperilla
kipeitä, kipeitä lauseita
ja kyljillä kädet
jotka eivät enää jaksaneet nousta

maskin takaa hengitys höyryää
sekoittuu kyynelten joukkoon
kun ulkona kukkii narsissit

kultainen medaljonki
löytynyt kaapin perältä
unohdettuna
kuljetan mukanani kaikkialle

ja vielä kaiken tämän ajan jälkeen
ehkä sitä kaipaan eniten
että tulit aina ovelle vastaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot