Muutoksien kevät

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Tuli muutosten kevät,
ensin tuoni kolkutteli,
sydäntäni kynsin riipi.

Selvisin taas kerran,
voitin pelin julman,
lisä aikaa sain.

Kosintaan rakkaani,
myöntävästi vastasin,
ei ole aikaa tuhlata.

Tuomarin edessä tahdon sanoin,
käänsin uuden lehden,
vanhat jättäen unhollaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut !

Alku on surullinen,mutta sitten muuttuu valoisammaksi...Hyvä runo.Onnea myös syntymäpäivän johdosta.

Kaikkea hyvää elämääsi toivon! Onnea myös syntymäpäiväsi johdosta!

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Ihanaa, että vastoinkäyminen muuttuikin iloksi lopulta! Muutoksien kevät on osuva nimi runollesi.

Runosi on tutta joka sana.

Kiitos hienosta juhlsta!

Lämpimät Onnittelut..

Onnea päivään jokaiseen . tulevaan - en muuta sanoa kai voi-

Todella hyvää jatkoa, onnelliselle aikakaudelle, ja Hyvää synttäri päivää !!!

Hieno runo onnen hetkistä
koitosten jälkeen,
jatkukoon edelleen

Hienoa, niin sitä pitää. Ei pidä lannistua sairauksista, vaan nauttia elämästä. Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot