Tyttö parka

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Voi, voi sinua pieni tyttö parka,
lähteä yön selkään,
kollin mukaan varkain.

Ei ne kaikki kavereita halua olla,
vaan housuihisi uida ja naida.
Odottavat kieli pitkällä,
milloin olet varomaton

Ja iskevät kiinni kuin sika limppuun,
haluaisit tai et,
he ottavat sen mitä haluavat,
vaikka vastaan laittaisit.

Siinä voi henki mennä,
mutta et taida siitäkään
enää lainkaan välittää,
kun yökylää pitää mennä.

Miehet osaa puhua ja näytellä,
saada sinut luottamaan liikaa.
Monella vain on käärmeen kieli,
kettu parka kainalossa.

Voi, voi sinua tyttö parka,
kun et halua varoituksia kuunnella,
uhmassa pitää riehua ja haukkua,
et usko isäsi tuskaa.

Mutta ole edes varovainen,
kerro mihin menet,
kenen kanssa olet.
Et jostain sinut löydämme.

Elävänä tai kuolleen,
sen päätät itse teollasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot