Seuraavassa elämässä

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Ehkä ensi elämässä,
me uudelleen kohtaamme .
Aloitamme jälleen siitä,
mihin nyt jäämme.

Ehkä ensi elämässä,
olemme kahden hetkessä tässä.
Polkumme kohtaa taas,
rakkautemme aikansa saa.

Ehkä ensi elämässä,
luvan elää saamme.
Yhdessä kulkea matkaamme,
eteenpäin käsikädessä.

Ehkä ensi elämässä,
kaikki toisi vois olla.
Älä kyyneleistäni välitä,
älä murehdi tulevaa.

Ehkä ensi elämässä,
luvan saamme rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielisen kaunis, luovutuksen tunnelma joka kuuluu tähän elämään useinkin... valinnat ovat tuskallisia, mutta haikea toivo jää.

Tästä runostasi pidän todella paljon - niin surullista tässä elämässä ja niin paljon toivoa seuraavassa - kertakaikkisen ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot