Noutaja

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Aamulla,
lintujen laulaessa,
kulki tumma noutaja pihaan.

Nousi portaat,
hiljaa oven avasi,
asteli talon tupahan.

Tumma noutaja kulki,
vuoteen viereen seisahtui,
ojensi kätensä kohti nukkuvaa.

Aamulla,
lintujen laulaessa,
puolison vei viereltä.

Heräsi toinen unestaan,
herätteli viereltään puolisoaan,
ei vastausta kuulunut rakkaan.

Kylmä oli iho,
äänetön ja hiljainen puoliso,
tumma noutaja vei nukkuvan.

Tuskan kylmä käsi,
rintaa puristi toisen,
huutona suru purkautui huuliltaan.

Selite: 
kuolema vieraili suvussa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot