Infarkti

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Kävi kuolema kolkuttelemassa,
vierellä seisoi odottaen.
Vaan vielä kerran selvisin,
hengitän ilmaa raikasta,
katson uuden kevään tuloa.
Lähellä kävi noutaja,
aivan liian liki.

Sydän tuskilla oli,
veri suonissa hyytyi.
Ajoissa avun sain,
vielä keväästä nauttia saan.
Vaan nyt en tiedä tulevaa,
koska kuolema vierelleni käy.
Nyt elän tässä päivässä,
jokaista kuin viimeistä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot