Muistojen pihamaalla

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

Pitelin jäätynyttä sydänkarkkia kädessäni.
Kuin omaa sydäntäni
hellästi sormiini puristaen.

Ympärillä talvinen sunnuntai-ilta.
Ihmiset kodeissaan
ja minä ulkona.
Hiutaleiden hiljainen leijunta
hämärässä katulamppuja vasten.

Tässä minä nyt olen.
Minä ja avoin sydämeni.
Kahdestaan
lohduttamassa itseämme.
Toistemme parhaimmat ystävät.

Annoinko sinua kenellekkään,
sillä siinähän sinä olet.
Ehjänä ja hyvänä
kuten tämä pieni hetki pimeässä.

Lämmitä minua nyt,
kun muut ovat menneet.
Vuosiksi eteenpäin
ajanlaskusta seuraavaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot