Nimetön

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

Joka päivä minä päätän.
Nyt saat olla.
Hymyilen vain kauniisti
ja annan vuoron sinulle
sen miettimiseen mistä nyt kiikastaa.

Iltaisin tartun käteesi
puristan lujaa
itken vielä kovempaa.
Kerjään sinua
kunnes nukahdan.

Aamulla kasaudun kokoon
jostakin lattian suunnasta.
Kadun
ja päätän uudestaan
rakastaa itseäni enemmän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot