Nimetön

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

Vielä ei aika pysähtynyt
jouduinkin uuteen taisteluun
Uuteen tai vanhaan
mene ja tiedä,
nytkö se viimein tapahtui

Kaikki luut komerosta
niitä minä kaluan halki
Sieluni ei suostu luovuttamaan
vaikka ruumiini niin tekisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa uhkuu rakkauden jälkeinen tuska ja ikävä. Upeaa tekstiä. Hyvää syntymäpäivää

Tässä runossa uhkuu rakkauden jälkeinen tuska ja ikävä. Upeaa tekstiä. Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot