Innoittaja

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

Kohotan katseeni tämän kaupungin ylle.

Ilma on hiljainen
taivas kovin kirkas.

On parempi vain tuntea tyyneyttä.

Näen katseellani jokaisen liikkuvan pisteen
suoraan alhaalla tietämättömänä kaikesta.

Minä odotan
siihen minulla on valta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot