Itseäni pettämässä

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

Ei, en halunnut pudota
Äkkiä vain otteeni lipesi
Hymyilin
enkä ollutkaan enää
oikein missään

Minut vietiin
Vietiin lujaa
Puheiden ääni
kaikui niin kaukana
Mittalaitteita
ohjekirjoja
kysymyksiä joihin en osannut vastata

Itselläni sama kysymys joka päivä
ja öisin kun en taas nuku

Otan lääkkeeni
Käyn hitaasti
Kuin kello jonka patteri
on kulumassa loppuun

Selite: 
Kaipailee muokkausta, kuten niin moni muukin kirjoitukseni :)
Kategoria: 
 

Kommentit

mielestäni hieno runo, pidin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot