Odotellessa

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

En ole hyvä
hyveellinen
kaunissieluinen tai kaino.
Vaiennan äänen
omatunnon.
Lähes päivittäin.

Olen sopimaton muottiini,
johon minut on valettu.

Haluan olla siinä.
Samalla kannan
tekojeni seuraukset.

Marmoripintani alla
sykkii
pelkkä
musta sydän.

Olen niin pahoillani.

Se ei kaltaisillesi riitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

se o yhest askast kii,
mieti sit hetki

surullinen eli hyvä

se o yhest askast kii,
mieti sit hetki

 

Käyttäjän kaikki runot