Hupsuttaa

Runoilija taivaanlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eläkeläinen, runoillut muutaman vuoden paljon kaikenlaisia runoja. mottona: anna kaikkien kukkien kukkia. Paljon kiitoksia kaikille runoystävilleni ihanista onnitteluistanne!
 

Lunta lisää tupruttaa
minua alkaa hupsuttaa
laitan päälle tukevasti
mutten niinkään pukevasti.

Siivoan pihaa samalla
kolaan uudella tavalla
teen korkean lumivallin
itselleni leikin sallin.

Otan vanhan kelkan alle
kipuan lumikasalle
huudan pitkiä pellavia
nousee muistoja mukavia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

reipas- henkinen, kevät-talvi runosi!

Runosi tuo hyvän mielen. Todella mukavasti ja eläväisesti olet kuvannut tapahtumia. :)

Hauska, sellainen hyvänmielen runo josta voi lukea sen, että aikuinenkin siis VOI ja saa olla lapsenmielinen.

Pirteä, mukava runo

Hauskasti hupsuteltu.

Tässä kiva talvinen runo.Tänä talvena on aikuisetkin saaneet lumen kanssa peuhata.

Riemuisan Ihana.

Hymyruno! Ihanasti mielikuvia herättävää ;)

Hieno riehakas runo!
Eipä sen tarvihe aena Joulu olla, ku vanhakii nuortuu lepsenlaella leikkimään;))

Iloinen tunnelma!
On ihanaa leikkiä, vaikka yksin jos ei lapsiseuraa ole tarjolla.
Talvessa parasta juuri tällainen.

Hauska, mutta toimiva kokonaisuus runosi on. Kiitos tästä.

Koskaan ei ole liian vanha hupsutteluun ;=)
Nauru pidentää ikää, joten siitä vaan. *kaivaa pulkkansa ja lähtee mäkeen*

Ihana ja vallattoman lapsenmielinen runo.Tykkään paljon:)

Ihanan hyväntuulinen runo. :) välillä saa hupsuttaa ta lapsettaa.

Ihanan talvinen runo. Kyllä välillä pitää hupsuttaa, ettei arjesta tule tylsää. Pidän paljon runostasi.

Tuli lapsuus mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot