Veitsi kurkulla

Runoilija taivaanlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eläkeläinen, runoillut muutaman vuoden paljon kaikenlaisia runoja. mottona: anna kaikkien kukkien kukkia. Paljon kiitoksia kaikille runoystävilleni ihanista onnitteluistanne!
 

Valkoiset huoneet
vieraita kasvoja
pelkoa tuoneet
muuttaneet arvoja.

Pyörien kolke
kauhua jäytävää
kurkussa polte
kaikuvaa käytävää.

Pussi naulassa
kirkkaita valoja
veitsi kurkussa
verisiä paloja.

Hoitavat kädet
haihtuva pimeys
auringon näet
palautuu vireys

Astian kalinaa
saisiko jo ruokaa
sänkyjen narinaa
yksinäinen huokaa.

Nouseva aamunkoi
yöllinen uni
elämänuskoa toi
kotiin kiire tuli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisee syvältä tämä upea runosi.

Hyvinkin realistinen kuvaus sairaalamaailmasta, jonka ponsi nousee toivoa herättävästi loppua kohti *Kiitos

Todellisia hetkiä, tuttuja tunteita, runoissasi on selkeä sävel joita rytmitellen lukee:)

Tykkäsin. :-)

Koskettava riipaiseva kuvaus sairaalamaailmasta.

hienoja tilannekuvauksia jotka sopivat yhteen yllättävästi pidin runosta paljon

Hyvä kuvaus, pidän

Tämä runo hyvin elävästi ja taitavasti kirjoitettu runo vakavasta aiheesta. Loppu kaunis ja toiveikas.

 

Käyttäjän kaikki runot