Kesäheinä

Runoilija taivaanlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eläkeläinen, runoillut muutaman vuoden paljon kaikenlaisia runoja. mottona: anna kaikkien kukkien kukkia. Paljon kiitoksia kaikille runoystävilleni ihanista onnitteluistanne!
 

Tyttönen kesäheinä tanssii
hennon vihreässä puvussaan
lämpimän tuulenvireen aistii
silkkisen pehmeissä hiuksissaan.

Näyttämönä on kukkaniitty
kissankellot musiikin soittaa
leikkii neitoperhonen liittyy
västäräkki säveltä toistaa.

Villimansikka huulten välissä
apilaseppele uumillaan
mustikanvarpuja käsissä
pyörähtelee hän kuumissaan.

Kastehelmet silmäkulmissa
kimmeltää lailla sateenkaaren
tanssiaskeleissa hurjissa
loikkii yli kivipaaden.

Aurinko kun painuu metsän taa
aika on neitosen levähtää
västäräkki laulunsa lopettaa
siipensä suojaan painaa pään.

Selite: 
Loskan keskellä ikävä kesää!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä hieno runo on niitä, jotka kulkevat kuvina silmissä.

Voi että kun tuli kesäisiä öitä ikävä:`) Tästä pystyi melkein kuulemaan lintujen laulun, kesäisen tuulen ja tuoksut aistimaan:) Kiitos kesäisestä hetkestä:)!

Tässä kyllä semmoine pläjäys kesää, että tätä lukiessa kestää takatalvenkin.
Rakastan lintuja, ja västäräkki yksi lempilinnuistani.
Lisäksi mainitset runossa monia muita Suomen kesään kuuluvia suloisia asioita, ah
tulee vesi kielelle villimansikasta...

Ei mene enää kauaa, kun kesä on täällä :)))
Runossasi elämää, liikettä, tuoksuja, värejä, kauneutta... yhdellä sanalla - IHANA!!!

Pirteän pirskahteleva suviruno josta lukijakin voi ammentaa odotellessa mansikan makua ja tuntea tuoksuja.

Kauniisti kesän kaipuusta kirjoitat.

Upea ja kaunis saturuno

Niin kaunista
kaipuuta kesään

Kaunis runo

Mukavan kesäinen tuulahdus.

 

Käyttäjän kaikki runot