Noitavainot.

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Kadonnut omiin ajatuksiinsa,
nuorityttö paennut maailmaa.

Ei ymmärretty häntä lainkaan,
hulluna pidettiin jo hyvin nuorena.

Silti hän jaksoi kertoa hullua tarinaansa,
yhä uudestaan ja uudestaan loppuun asti.

Nuorena kuoli ja poltettiin.

Satavuotta myöhemmin tarinat heräävät henkiin,
niistä muodostuu kultti.

Tytön toive tulla hyväksytyksi toteutuu.

Selite: 
Tuli mieleen kun katsoin dokumentin liittyen 1800-luvun noitavainoihin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, ajatuksia herättävä runo.

tää aihe on todella super. Toteutuskin hyvä.
Jes.

En omista telkkaria, enkä sitä ystävienkään luona katso.
Mutta runostasi tuli voimakkaasti mieleen;
kunpa tän dokkarin olisin nähnyt!

 

Käyttäjän kaikki runot