Pour l'amour

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Ilman sinua ja aamukahvin tuoksua ruuhkaisilla kaduilla,
olisin vain zombie harhailemassa ties missä.

Olisin kulkuri vailla päämäärää,
ei tietoa onnesta tai rakkaudesta.

Rakkaudesta sinua kohtaan nimittäin,
sinua niin rakastan.

Pariisini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runosi :-7

 

Käyttäjän kaikki runot