Pariisin kevät

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Jos makaisin yksin Pariisin kadulla,
näkisin ihmisten kulkevan ohitseni.

Mitä ajattelisin,
mitä muut ajattelisivat?

Ei sillä ole väliä,
väliä on vain sillä että olet kanssani nyt ja aina.

Sinä rakkaani,
oi Pariisin kevät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan herkkää.

Ah tätä kevään tuoksua tässä runossa!
Olen Ranskan, ja Pariisin ystävä.
Ja keväthän kohta alkaakin,
siellä alkaa jo olemaan, pian..

 

Käyttäjän kaikki runot