Liikaa.

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Elämältä kaiken sain,
mitä odotin ja halusin.

Liikaa niin paljon liikaa kaikkea,
tyytymätön ihmismieli janoaa.

Yksin kaiken sen keskellä,
ei ole hyvä olla minun.

Olisi opittava hillitsemään,
antauduttava ajalle ja paikalle.

Olla rauhassa,
kulkea kevyin mielin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, mikään ei koskaan tunnu riittävän ja tärkein tässä elämässä usein unohtuu. hienosti olet kuvannut tämän asian runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot