Kaikkeus

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Kevyin mielin huomiseen nukkua,
kevyin mielin elämään astella.

Paikka ja aika unohtua saa,
kun elämää osaa oikein arvostaa.

Tärkein on elää tässä ja nyt,
olla läsnä,
osana koko kauneutta.

Selite: 
Vanha runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä tähän sanoisi, muute kuin;
allekirjoitan joka sanasi!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot