Matkaajan tie

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Hetken aikaa täällä vaan oleskellaan,
aikaa jäljellä vielä on.

Aikaa muistaa rakkaitaan ja pitää kiinni maailman menosta.

Aika vie mukanaan matkaajan ja se kasvoiltaan huomataan.

Ajanhenki päästä lepoon rasittunut kulkija tien.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo tämä.

Kliseinen aihe, johon toteutuksesi ei myöskään tuo mitään uutta tai mielenkiintoista.

Maailma väsyttää ja kuluttaa, vaikka elämä olisi hyvä. Hieno matkaruno tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot