roihuava rakkaus

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

minä poltteen tunsin sisälläin
kun astuit minun elämään
sinä olet minun lähteeni
josta minä saan voimani

kun katsot sieluuni silmieni syvyyksiin
niin henkeni salpautuu rakkaudesta
kun kosketat minua sormenpäilläsi
niin lämmin aalto virtaa läpi kehoni

minun sydän on sinun käsissä
sinut nähdessäni minä lankean rakkauteen
minä itken ilosta sinut nähdessäni
sinun sydän kaipaa lämpöä

minä intohimolla haluan suudella
sinua päästä varpaisiin
ja tutkia haluan sinun kuumaa vartaloasi
kunnes minä kuolen

sinä olet minun liekki
jota kehoni polttaa
yhdessä me olemme roihuava rakkaus
jota ei pysty sammuttamaan

jos annat minulle mahdollisuuden niin meidän rakkaus on sammumaton

Selite: 
Tämä surimmasta rakkaudesta toiseen ihmiseen joka voi mennä hieman ylikin
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva rakkausruno, kaunista tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot