tumma sielu

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

sinun sielusi tumma on
joka kaipaa valaistusta
sinä näit pelon
joka sai ajattelemaan

kun sinua maahan lyötiin
niin meinasit jäädä makaamaan
koska et uskonut nousevasi
ja pääseväsi lentoon

sinä olet pelottoman elämän elänyt
minä varon astumasta rotkoon syvimpään
sinun elämäsi vuodattaa kyyneleet silmiltäni
minun kaipuu elämänhalusta on valtava

sinä näit tumman sielusi takaa valon
joka auttoi sinua vaeltamaan paratiisiin
sinä aukaiset sydämesi surulle
joka kulkijan tietä helpottaa

minä toivon hartaasti
että sinä löydät minut
jotta valon minäkin löytäisin
ja pimeys väistyisi elämästä

sinun sielusi tumma on mutta toivo paremmasta on

Selite: 
kertoo ihmisestä jonka elämä on raskasta joka näki valon ja haluaa auttaa muitakin
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa varsinkin tuo valon näkeminen ja halu auttaa muita.

 

Käyttäjän kaikki runot