lämpösi

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

kun kävelen synkkyydessä
niin sinä valaiset polkuni
kun näytit tien
niin uskoin jälleen itseeni

sinun sisin valaisee
kuin kirkas valo elämän
sinun sydän sykkii
kuin rakastununeella

minun sylini huutaa sinua
sinun kuvasi mieleni avartaa
minussa virtaa sinun mielesi
sinussa on voima, jota muut ihailevat

illan hämärtyessä kuulen kutsusi
ja halusi tulla luokseni lämpimään
minä kosketan sinua rakkadella
ja lämmön sormenpäissäni tunnen

minä kietoudun ympärillesi
ja mielihyvää haluan antaa
minä suutelen intohimolla
ja sinä sieluni löydät

minussa on rakkautta sinulle koko elämän

Selite: 
kertoo ihmisestä joka valaisee elämän
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot