lempeys

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

olet muusani
seireenini
värikkyys peittää
sinua kaunokainen

viattomuus
sinua ympäröi
lämpöä sylistäsi
ja harmoniassa elän

haluan hiipiä linnaasi
ja vangita sydämesi
haluan lentää kanssasi vapauteen
ja pesän rakentaa rakkauteen

silmäsi loistaa
elämän maistaa
hymysi valaisee pimeyttä
herättää lempeyttä

aallokot lyö
taivas salamoi
seilailen usvassa
sinä ankkuroit minut satamaan

sinut elämääni saan ja rakkaudella palvon sinua ainiaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana :)

Kuulostaa ihan laululta. :) Niin hyvässä kuin pahassa - lauluthan on niin taruntuntuisia, ettei tämä kuulosta todellisuudelta

 

Käyttäjän kaikki runot