rakkaus

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

kuinka sinun sydämesi on niin puhdas
kuin viattomalla lapsella
kuinka me voisimme auttaa sinua
jotta jaksaisit jakaa sydämellisyyttä

sinun herkkyytesi on ihailtavaa
jota toivoisi maailmaan enemmän
sinun pitää näyttää sisintäsi enemmän
jotta lämpö valtaisi maailman

minä tahdon olla rakkautesi lähde
minä haluan olla herkin ajatuksesi
minä haluan sulattaa sydämesi
minä poskeni punertuu sinut nähdessään

sinun silmäsi ovat
kuin kuu kirkkaalla taivaalla
joka on henkeä salpaava näky
jolloin kehoni valtaa lämmin energia

kun kohtaan sinut
niin lämmin tunne virtaa kehossani
kun kosketan sinua
minä tärisen nautinnosta

kun toivo sinusta herää
niin haluan sinut vierelleni

sinä herätät minussa sammuneen tulen

Selite: 
kertoo ihmisestä jonka sydän on puhdas jollaista toivoo maailmaan enemmän ja kuinka ihailen tätä henkilöä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot