kosketuksesi

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

kun näin sinut ensi kertaa
niin tunsin kivun sisälläni
kun kosketin sinua
niin tunsin kuoleman lähestyvän minua

kun lähdet luotani
niin pelkään raukkauteni päättyvän
kun katson toiseen suuntaan
niin pelkään sinun päätyvän julmuuteen

sinä satutat minua rakkaudellasi
minä kaipaan sinun läheisyyttä
sinä petät minua viekkaudellasi
minun sydämeni särkyy vierelläsi

minä haluan seilata meressä
jossa sinä kuljetat minua
minä haluan olla tuuli
joka lennättää sinua

minä olen aalto
joka lainehtii rinnallasi
minä olen kuolema
joka vie elämän pois

elämä ilman sinua on kuolemaakin kauheampi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot