Aurinkoinkarkeloon

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän rapistunut
lakastunut rakkaus

Kuihtunut on onni
kielo kaunein maan

Askel toisen perään
herään hämärään

En enää pelkää pimeää
sen koin ja kompuroin

Takaisin valoon, eloon
aurinkoinkarkeloon

Unhoon surusatehein
sydänmurehein

Jo olen ehein

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa, tilanteen toteava ja siitä sydänuskollaan nouseva optimistinen runo. Hieno.

Kauniisti ehetymisestä,pidän.

Kaunis runo.

Elämää taidokkaasti kerrottuna

Täyteen elämään loppu hyvin.

Oi, kerrassaan ihana runo! Rehellinen, vahva ja elämäniloinen; valmis taistelemaan saamastaan, iloiten ja nauttien. Todellakin upeaa. Valoa valoi runosi syyspäiviini, kiitokset. :)

hienoa kerrontaa

pidin todella paljon

Aivan loistavaa tekstiä jälleen!

niin vaikeuksien kautta voittoon
runollasi oli ilo viivähtää

 

Käyttäjän kaikki runot