Elämä on lahja

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskalluksen taito
ensiaskel eloon
Aitoon iloon, totuuteen
matkaan täysin uuteen

Ei viittoja, ei teitä
vain sydämen säkeitä
Sielun kielet ohjaavat
suuntaan oikeaan

Taival tuntemattomaan
matka avoin, ikuinen
Ei määränpäitä lain
välietappeja vain

Rohkeus luottaa elämään
se kantaa, ottaa, antaa
Elämisen arvoinen
lahja meidän jokaisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taas jotain niin kaunista..

Syvä viisaus hehkuu runostasi
joka on kuin lahja maailmalle

Upea, positiivinen runo!

kiitos tästä - hieno ylistys elämälle.

Vaikka elämä ei aina tunnu lahjalta,hyvää voimaa rohketta,antava,pidän.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot