Kuule kutsu sielusi

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sielun kuiske, huutokin

kuulematta jää

rinnallani surunpesä

pelko enää täällä elää

Syrjällään on sydänpolo

läsnä paha olo

alakulo ainaiseni

suru sydänkäpysein

Mieli menee menojansa

mieron mailla matkoaa

teillä tuntematonten

vaan missä menen minä?

Kulki usvaan, sumuhuntuun

hämäräänsä hukkui

eksyi pimeäänsä

pois osannutkaan ei

Kunnes viimein vaikenin

kuulin, kuuntelin

sieluni sanoin omin

kutsui luoksein takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Arvoituksellista. Tykkäsin tuosta säeparista "Mieli menee menojansa/mieron mailla matkoaa"

Herkkä, hyvä runo

Koskettava runo tämä

 

Käyttäjän kaikki runot