Hämärän kämmen

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule tule vain
kiiruhda rakkain
ennen yön ensi askelmaa

Hämärän kämmen jo hoivaa
sydänvaloain
saavuthan armahain

Pian palaa
ennen kuin yö minun saa
suruun yksinäisen hukuttaa

Sysipimeän sylihin
en joutua tahtoisi
pyytäisin turvaasi

Vielä ehdit rakkain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kirjoitat, pidän

Kaunis runo.

Ihanaa tekstiä<3 pääsit suosikkeihini :)

Kaunista ja herkkää.

Herkkä pyyntö
ja niin hauraan kaunis.

Taitoa. =) Kaunis, herkkä ja suloinen runo, soljuva kuin veden kieli..

 

Käyttäjän kaikki runot