Unhoon surunhäivät

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmäkulmilla kultaa
Heliäistä huolten pisaraa
Kuuratar ja kylmä maa
Pakkaskukkaan puhkeaa

Lumihuntu harteillaan
Sydämellä ikijää
Routa rinnan alla elää
Sykkii suurta ikävää

Suvitar luo lämmön, valon
Ihanaisen elon palon
Kuurankukkain lakastuu
Sulonuppuin avautuu

Unhoon jäivät surun häivät
Lämpöisemmät ovat päivät
Kesäkukkain kukkivat
Kun luoksein palajat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hyvä pohja, mutta rytmitys napsahtelee vähän epätahdissa välillä.
Toivotaan että Hän sieltä palajaa;) Kesää kohtihan tässä painellaan, toki.

Kaunis runo.

hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot