Hämärän hellimät

Runoilija 45cfd05841d81f050ce147167984e48a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2012
Viimeksi paikalla: 3.1.2019 7:24

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämärän hellimät
uupuneet auringot
valonsa vaienneet
piiloutuvat pimeään

Haavan alkuun
syntyyn arpien
kätkevät suruaan
notkelmaan nurjaan

Minä itken
en sinua, en minua
vain meitä yhdessä
olemme niin erikseen

Rakkaus haavan loi
lempi kylmän toi
liittomme tyrehtynyt
me arpeudumme nyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Säväyttävän ja Koskettava.
Kiehtova otsikkokin runollasi.

Pidin.

Tämä koskettaa syvältä.

Kylmäävää runokerrontaa. Tämä kuulostaisi hyvältä ääneen luettunakin, paitsi että jäädyttäisi sielua vieläkin enemmän.

Viisasta, synkeää, koskettavaa tekstiä. :-)
Tykkäilen etenkin sanavalinnoistasi ja yleisesti kirjoittaa.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot