Ihollani

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Huokailen nimeäsi
turmiollisen hurmion hetkessä,
tulen sinusta
takaisin minuun.

Ruskeiden silmiesi
hellä katse
ja kiusoittelevat suukot
rohtuneilta huuliltasi.

Minä olen hiljaa
tämän tunteen edessä,
joka sytyttää janon.

Älä rakastu tiedustelu-upseeriin,
sanoit ja minä vastasin
sillä millä parhaiten puhun,
ihollani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot