Haluan

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Pienessä sievässä
sinun ruskeista silmistäsi
haluava katse minuun -
olen aina valmis kanssasi
tutustumaan uudelleen ihoon.

Minä haluan sinua
päivä päivältä enemmän.
Tulla sinuun,
sinä minuun.

Kahden arpeutuneen ihon pyhä liitto.

Älä revi näitä arpia vereslihalle,
sinä tekisit sen leikitellen.

Niin olet minun ihooni piirtänyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi ihana. Aivan käsittämätön miten tämä kuvaa niin hyvin. Suosikkeihin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot