Leijaile

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Suru kuin taifuuni
repii sielua ja sydäntä.

Päästää irti naurustasi,
vaikeinta ikinä, ystävä rakas.

Leijaile, leijaile kohti kirkkautta,
sinne missä kipu on vain haalea muistikuva.

Tuska kuin myrskyävä meri,
kyllä se tyyntyy, älä huoli.

Minä en päästä irti sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuu ja uppoaa.

 

Käyttäjän kaikki runot