Aikaa

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Otat syliisi
unohdan itseni
tullessani kanssasi
yhdeksi lauseeksi.

Sanot odottavasi
kiireettömiä hetkiä.
Rakas, niin minäkin
sillä sinun tuoksusi
humalluttaa kuin brandy.

Odotan sinua
vaikka raajarikkoisena,
rakkaudesta haavoittuneena,
olen rikki sinusta.

Anna minulle aikaa,
rakastetaan toisemme
ehjiksi peruskallioiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot