Yrittäjä

Runoilija Nainen tummissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vantaalainen vaaleaverikkö, joka rakastaa musiikkia, kirjoittamista, sotahistoriaa, ystäviään ja rakkaitaan. <3
 

Sinä et enää katso,
et suutele,
et kosketa;

samalla lailla kuin viime kuussa.

Minä en enää luota,
en suutele,
en kosketa;

samalla lailla kuin viime kuussa.

Sinä, rakkaimpani
teit minuun särön,
sinä, johon uskoin
kuin uskovainen pyhään kirjaan.

Et sinä voi tietää,
kuinka uskoinkaan rakkauteen,
meidän rakkauteemme,
ehdottomasti.

Minä tahdon olla ajattelematta
sanojasi toiselle naiselle.
Haluan uskoa, että se oli vain yksi kerta,
kuin paha uni.

Sinä lupasit yritää olla parempi mies.
Rakas, älä yritä vaan ole parempi mies.
Sillä yrittäjällä on riski konkurssiin,
hintana tämän naisen sydän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot